Aktivační šampon HAIRACTIV: Revoluční řešení pro zdravé a krásné vlasy

Aktivační šampon HAIRACTIV: Revoluční řešení pro zdravé a krásné vlasy

V naší nabídce vlasové péče vítáme nový produkt - šampon Hairactiv. Nejde jen o obyčejný šampon; jeho speciální složení vám zajistí nejen čisté a voňavé vlasy, ale skvěle se postará též o pokožku hlavy a podporu růstu vlasů.

Synergický efekt pro plné vlasy

Šampon nabízí mnohem víc než se na první pohled může zdát. V kombinaci se sérem HAIRACTIV totiž vytváří synergický efekt, který zaručuje plnější, hustší a zářivější vlasy. Proto je ideální používat před aplikací séra.

Jedním z hlavních benefitů šamponu je jeho schopnost nastartovat růst vlasů. Společně se sérem HAIRACTIV tak tvoří dvojici, která nejen posiluje vlasy, ale též povzbuzuje a urychluje jejich růst. Pro ty, co touží po plnějších a zdravějších vlasech, je tahle kombinace k nezaplacení.

Složení

  • Jemné čištění a lesk: Šampon nejen čistí vlasy, ale dodává jim lesk a zářivost. Výsledkem jsou nejen zdravé, ale i oslnivě vypadající vlasy.
  • Posílení vlasů: Kombinace aminokyselin, PCA a D-panthenolu.
  • Ochrana před poškozením: Extrakt z řas chrání vlasy před poškozením životním prostředím a světlem, což zajišťuje jejcih celkově zdravý vzhled.

Pro ty z vás, kteří toužíte po plnějších, hustějších a zdravějších vlasech, je šampon spolu s vlasovým sérem HAIRACTIV ideální volbou. Dopřejte svým vlasům tu nejlepší péči a začněte novou kapitolu ve své rutině v péči o vlasy.

Zpět na blog