Jak dosáhnout zdravých a hustých řas i doma

Jak dosáhnout zdravých a hustých řas i doma

Řasy jsou důležitou součástí našeho vzhledu a taktéž našeho zdraví. Chrání naše oči před prachem, nečistotami a slunečním zářením. Zároveň podtrhují krásu našeho pohledu a dodávají nám sebevědomí. Proto bychom jim měli věnovat dostatečnou péči a pozornost.

Jak pečovat o řasy v pohodlí domova?

Pokud používáte makeup, pak péče o řasy začíná správným odličováním. Používejte jemné odličovací přípravky bez alkoholu a parfemace, které nevysušují a nezatěžují řasy. Odličujte se opatrně, bez tření a tahání za řasy. Pokud používáte voděodolnou řasenku, použijte speciální odstraňovač make-upu pro voděodolné produkty. 

Tento krok je naprosto zásadní pro péči o řasy. Pokud si večer neodstraníte make-up z očí, riskujete poškození a vypadávání řas. Zbytky řasenky a další kosmetiky totiž zanáší póry a brání dýchání pokožky a řas. Navíc mohou vést k podráždění nebo infekci oka. 

Poté následuje hydratace a výživa řas. Můžete použít speciální séra nebo kondicionéry pro růst a posílení řas, které obsahují vitaminy, peptidy, oleje nebo rostlinné extrakty. Z naší nabídky můžeme doporučit sérum na řasy a obočí Hairplus či veganské sérum Red Coral. Séra obsahují speciálně vyvinutý komplex účinných látek, který stimuluje růst řas a prodlužuje jejich životní cyklus a též posilují, hydratují vaše řasy a chrání je před lámáním.

 

Zpět na blog